PackPort BV, wederom een tevreden Google for Works gebruiker

PackPort BV heeft MC Solutions gevraagd om mee te denken aan een oplossing voor het opzetten van Email, Agenda en dataopslag. Er is na overleg gekozen voor Google for Works suite uit te rollen voor deze nieuwe en jonge organisatie.

Google for Works heeft als voordeel dat dit product volledig cloud based is en aan de hoogste beveiligingsdoelstellingen van deze tijd kan voldoen.

MC Solutions kan deze oplossing binnen één dag opzetten maar ook vanaf het begintraject aanwezig zijn en de domeinnaam voor de klant aanschaffen en configureren. Tevens is in het verleden gebleken dat eindgebruikers veel profijt hebben als ze een halve dag ‘aan de hand worden meegenomen’ om de gebruikersgemakken van deze, vaak nieuwe, omgeving snel tot zich te nemen.